OM SPAGRUPPEN SVERIGE

Generalagent för Drop Design Spa i Sverige

Välkommen till Spagruppen Sverige AB, din port till den exklusiva världen av Drop Design Spa! Vi är stolta över att vara generalagent för Drop Spa, en banbrytande kraft inom spa-design.

Med Spagruppen får du inte bara tillgång till de senaste och mest innovativa spa-produkterna från Drop utan också en partner som förstår vikten av att skapa unika och minnesvärda spa-upplevelser. Vårt engagemang sträcker sig bortom försäljningen – vi är här för att vägleda dig genom varje steg och säkerställa att ditt spa-projekt blir en fantastisk upplevelse.

Varför välja Spagruppen Sverige? Förutom att erbjuda toppmoderna produkter från Drop Spa, är vi kända för vår dedikation till kundnöjdhet och expertis inom spa-branschen. Vi sätter din vision i centrum och arbetar hand i hand med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som inte bara imponerar utan också driver din verksamhet framåt.

Upptäck möjligheterna med Drop Spa genom att samarbeta med Spagruppen. Låt oss tillsammans skapa en unik och attraktiv spa-upplevelse som kommer att sätta din verksamhet på kartan.

OM DROP DESIGN SPA

Drop Design Spa, kända för sina minimalistiska designade spabad etablerades i Finland med en vision om att kombinera modern design med avkopplande badupplevelser.

Deras spabad kännetecknas av elegant och minimalistisk nordisk design, som smidigt integreras i olika miljöer, från privata trädgårdar till exklusiva hotell.

Deras historia präglas av en strävan efter kvalitet och innovation. Drop Design Spa är inte bara visuellt tilltalande utan också tekniskt avancerade, med funktioner som energieffektivitet, hållbara material och användarvänliga kontroller.

Deras engagemang för miljön och designexcellens har gjort dem till en ledande aktör på marknaden för lyxiga designade spabad.

Deras bad erbjuder en unik kombination av komfort, stil och hållbarhet, vilket gör dem till ett attraktivt val för kunder som värdesätter både estetik och kvalitet.

STORYN OM DROP

Finske formgivaren Nikolai Ruola designade den första Drop-spa:n. Inspirationen till designspråket hämtades från Finlands natur, landet med tusentals sjöar, och formen av en vattendroppe. Den första modellen, Pisara, är fortfarande i produktion, även om produktutvecklingen har fortskridit betydligt sedan dess.

Drops underbara och minimalistiska designspråk noterades snabbt, och Föreningen för Finskt Arbete tilldelade Drop-poolen “Årets designgärning”-utmärkelsen i september 2015 vid Habitare. Drop är fortfarande den enda utomhuspoolen som har fått detta pris för sin fantastiska design.

En grå pool introducerades bredvid den ursprungliga vita. Drop började med företagsförsäljning (B2B). Den underbara designer-elden Drop Fire lanserades. Den vackra elden anpassar sig till designen av den prisbelönta Drop-spa:n. Den är en riktig blickfångare och ett imponerande designelement på terrassen eller i trädgården. Vår Nyckelflaggs-symbol-certifierade eldstad med en bioetanolbrännare, tillgänglig som tillbehör, är tillverkad med högkvalitativt hantverk i Finland.

Drop uppmärksammades även utomlands och tilldelades Designpriset.

“Drop design spa är en designhjälte. Drop arbetar hårt varje dag för att göra världen till en bättre plats med bra design. Drop är en innovatör, en visionär inom bra design.”

Föreningen för Finskt Arbete tilldelade Drop Design Fire Nyckelflagscertifikatet, vilket indikerar att produkten är tillverkad i Finland och sysselsätter människor i Finland. Med hjälp av Nyckelflaggan meddelas tydligt produkten ursprunget i Finland. Grad av inhemskhet för produkten måste vara minst 50 procent. Drop Design Fire är en 100 procent finsk produkt och tillverkas med högkvalitativt hantverk i Lieto.

Vi förnyade vår produktserie, inklusive spapoolernas namn. Vi övergick till en helt ny spa-teknologi, som redan är installerad i poolen på fabriken. Det bästa är att produktionen av alla elektriskt uppvärmda pooler flyttades till Finland. Vår omsättning växte från 1,8 miljoner euro till 2,7 miljoner euro och vi utökade våra försäljningsnätverk för att täcka hela Skandinavien.

Ökad export utomlands. Våra exportökade mer utomlands, ända till Belgien, Benelux-länderna och Spanien. Antalet sålda spapooler översteg 1 000-strecket och omsättningen fördubblades jämfört med föregående år.

Drop vann det eftertraktade första priset i Golden Wave 2022 Design Award. Vi släppte den mycket efterfrågade svarta färgen för Drop-spa-utbudet tillsammans med den nya mindre Vuolle-kompaktmodellen.