hitta det rätta spabadet för dig

Du kan välja bland sju olika Drop-spa med olika funktioner. Oavsett om du vill ha ett elektriskt värmesystem eller ett mer traditionellt vedeldningssystem för ditt spa, har vi precis det rätta valet för dig – med eller utan bubblor. Varje modell kan helt eller delvis bäddas in i terrassen med paneler eller enligt ditt önskemål. Det finns fyra olika färgalternativ.

El-uppvärmning eller vedeldat?

BAD MED EL-UPPVÄRMNING:

Drop X, Vuolle, Vuolle Compact, Drop S, Lähde, Lampi

SPABAD MED VEDELDNING

Pisara

Vilken typ av bubblor gillar du?

MASSERANDE BUBBLOR:

Drop X, Vuolle, Vuolle Compact. Drop S

STÄMNINGSFULLA BUBBLOR

Lähde

Vilken storlek  föredrar du?

220 X 220 CM:

Drop X, Vuolle, Drop S, Lähde, Lampi, Pisara

190 X 190 CM:

Drop Vuolle Compact

BEHÖVER DU HJÄLP?

Välj din favorit bland fyra färgalternativ, bädda in utomhuspoolen helt eller halvvägs in på terrassen eller täck vackert med trälister.

DROP HELA ÅRET OM

De högkvalitativa spabaden från Drop kan användas i alla väder. Spabaden är designade och tillverkade i Finland, så vi kan garantera att de finska väderförhållandena verkligen har beaktats.

Spabaden kräver lite underhåll och bäst av allt, de är alltid redo för bad. När du känner behovet av att koppla av lite, är allt du behöver göra att ta av locket och ta ett djupt andetag. Spabadet är en plats för avkoppling och njutning när som helst under veckan. Det är verkligen den perfekta investeringen för ditt eget välbefinnande

ÖVERLÄGSEN ENKELHET OCH BEKVÄMLIGHET

Drop är designad för att användas året runt, oavsett väderförhållanden. 

Vår tilläggsfunktion ControlMySpa™ är en smartphone-app som möjliggör övervakning och justering av Drop-temperaturen var som helst, när som helst

UNDERHÅLL

Det är viktigt att hålla ditt spa rent och hygieniskt. Drop Spas är utrustade med filtrering, ozonering och UV-system, vilka spelar en viktig roll för att upprätthålla spabadets renlighet.

Det är nödvändigt att använda rätt kemikalier för att stödja systemet. Spabaden levereras med en startpaket som gör att du kan komma igång med den regelbundna skötseln av vattnet från början.